Gratis ukespass til Hovefestivalen

Alle som har kjøpt ukespass til Quarten, får byttet det inn med et ukespass til Hovefestivalen.

Publisert
Sist oppdatert

Det er en gladnyhet for alle som hadde planlagt å reise til Quarten i sommer.

– Vi håper og tror at vi kan være en fullgod erstatning for de som hadde gledet seg til en festivaluke på Sørlandet, og som kanskje ikke har råd til et ekstra ukepass på toppen av det første, sier bookingansvarlig Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

– Hovefestivalen ligger jo nære både i tid og sted, og musikkprofilen til Quart var ganske lik. Det føles som en naturlig ting å gjøre. Det er jo ikke snakk om det helt store antallet, så å gi en håndsrekning over fylkesgrensene føles bare hyggelig.

Ihuga Quart-deltakere kan nå dra til Hove gratis. Foto: Tor Erik Schrøder/quart.no
Ihuga Quart-deltakere kan nå dra til Hove gratis. Foto: Tor Erik Schrøder/quart.no Vis mer


Gunnufsen er klar over at Hovefestivalen ikke er den første festivalen som kommer med et slikt tilbud til skuffede Quart-fans.

Hovefestivalen 08 går av stabelen fra 23.-27. juni i naturskjønne omgivelser på Tromøya utenfor Arendal. Blant artistene er Babyshambles, Bad Religion, Beck, Duffy og Jay-Z.

– Nå gjør vi det enkelt og lar alle som møter opp på billettkontoret vårt under avvikling med gyldig ukepass få Hove-passet sitt der.

På nett: Hovefestivalen


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer