Gratis vinterferie for barna

Den svenske turistforeningen vil tiltrekke seg barnefamiliene, og tilbyr gratis vinterferie på noen utvalgte hytter for alle barn mellom 0 og 15 år.

Publisert
Sist oppdatert

Forutsetningen er selvsagt at de ferierer sammen med voksne. Det gis gratis ferie for ett barn per voksen. På tre av hyttene får barna til og med maten gratis! Men du må være medlem i den svenske turistforeningen for å benytte deg av tilbudet.

Gratis i Norge

Det er også mulig å overnatte gratis på de norske turisthyttene. Forutsetningen er at barna er medlem i Barnas Turlag. Da kan de overnatte gratis på de selvbetjente og ubetjente hyttene - men ikke på de betjente hyttene. Dette gjelder alle slike hytter over hele landet, som summerer seg til drøye 200. Den norske turistforening har rundt 450 hytter totalt. Medlemmer av DNT Ung kan overnatte gratis på hyttene i Oslomarka.

Om du vil ha plass på en av turistforeningens betjente hytter i vinterferien eller påsken, og du vil bo på eget rom, bør du bestille på forhånd. For øvrig opererer turistforeningens hytter etter prinsippet om at det alltid er en ledig plass, og at ingen blir avvist. I de store feriene, er det egne aktivitører som organiserer utendørsmoro for barn, ungdom og familiene.

HER BOR BARNA GRATIS I SVERIGE:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer