Gratisguiding i New York

Lyst til å oppleve det virkelige Big Apple? La en newyorker vise deg hjembyen sin.

Publisert
Sist oppdatert

Den beste måten å oppleve en by på, er å bli vist rundt av en av innbyggerne. Men det er ikke alltid man er så heldig å kjenne noen i byen man skal besøke.

Det gjør ingenting dersom du skal til New York. Her kan du nemlig kontakte Big Apple Greeter, og møte en new yorker som viser deg byen - helt gratis.

Big Apple Greeters er en frivillig organisasjon som ønsker å gi turister en litt annerledes New York-opplevelse. Turene varer i to til fire timer, og tar for seg forskjellige områder av byen. Dette er ingen turisttur der du får se de største turistattraksjonene - målet med Big Apple Greeters turer er å vise deg det virkelige New York, deler av byen de frivillige kjenner som sin egen bukselomme.

Har guidet tusener

Big Apple Greeters har guidet over 60.000 turister siden starten i 1992. De 350 frivillige snakker til sammen 22 forskjellige språk, og har alle forskjellige "spesialfelt".

Ta kontakt med Big Apple Greeter noen uker før du setter kursen mot New York, og avtal hvilket område av byen du er interessert i å se. Big Apple Greeter arrangerer også turer for rullestolbrukere og andre med fysiske funksjonshemninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer