Gratismat i Køben

Men det krever litt av kroppen din.

GRATIS: Hos Køben-hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du sykle deg til et gratismåltid.  Foto: ww.cpcopenhagen.dk
GRATIS: Hos Køben-hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du sykle deg til et gratismåltid. Foto: ww.cpcopenhagen.dk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers tilbyr et gratis måltid til sine gjester - men du må yte litt kroppslig til gjengjeld.

Livsnyterens København

For å gjøre deg fortjent til et gratis måltid, må du produsere minst 10 watt-timer med strøm.

Tråkk i vei

Hotellet har installert to el-produserende sykler som du altså kan tråkke avgårde på, for å skaffe deg et gratismåltid. Via en IPod på sykkelstyret, kan du følge med på hvor mye strøm du greier å produsere. Strømmen blir lagret i et batteri på sykkelen, og derfra ledet inn i hotellets el-forsyning.

- El-syklene gir våre gjester en sjanse til å bedrive mosjon samtidig med at de i bokstavelig forstand skaper energi til hotellet. Vi er spente på å se hvor mange gjester som vil bidra med pedalkraft, og hvor mye strøm de produserer. Og selv om en slik sykkeltur kan virke symbolsk i det store bildet, så viser det jo helt konkret at vi alle sammen kan gjøre noe for miljøet, sier Allan L. Agerholm, direktør for Crowne Plaza Copenhagen Towers, i en pressemelding.

Storbyhelg i København

17 minutter

Ifølge hotellet kan en person i god form, som sykler i 30 kilometer i timen, produsere cirka 100 watt-timer elektrisitet i løpet av én time. Med den farten vil det ta deg cirka 17 minutter å produsere nok elektrisitet til å gjøre deg fortjent til et gratismåltid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer