Grensesprenging i nisselandet

Vi nordmenn i utlandet støter altså hele tiden på rare fenomener og uventete intimgrenser. Men om grensen går på et unaturlig sted her hjemme er ikke så lett å se alltid, for oss nordmenn. Vi har snakket med noen utlendinger i Norge, hva de synes om hvor grensen går for intimkontakt i Norge.

Publisert
Sist oppdatert
Det går vilt for seg på afterskiene rundt omkring i landet. Vi fester fletta av utlendingene, som aldri før har sett maken. Her, fra Trysil.
Det går vilt for seg på afterskiene rundt omkring i landet. Vi fester fletta av utlendingene, som aldri før har sett maken. Her, fra Trysil. Vis mer


Ivrige damer

På afterski i Norge er det tydeligvis lov til å gjøre alt. Damene forventer at du krafser! Ta en tur til afterskien på Trysil og du vil se MYYYYE rart!
Norsk-italiensk bankanalytiker (32)

Den samme mannen synes også det er interessant å se hvordan norske kvinner oppfører seg når de kommer til sydlige strøk.

Det synes å være en sammenheng mellom synkende suksualmoral og nordiske jenter på sydentur. At det er SÅÅÅÅ mye varmere i syden forklarer neppe hvorfor en del jenter velger å oppføre seg som sexbomber. Tror heller at "ingen ser deg" er en mer fornuftig forklaring.

Vi er så enige, så enige. Men tro ikke at det bare er jenter som tror de blir sexbomber med en gang det er paraplydrinker, sololje og latinske rytmer i nærheten…

Vi går rett frem, samme hva vi støter på

Where do I start?? Nordmenn har en egen evne til å ture frem som bulldosere, uten å bry dere om hvem dere støter på – og det er aldri noe "unnskyld" å høre. I tillegg kunne mange sammenstøt vært unngått om dere hadde giddet å spørre om medmenneskene vil flytte på seg. Da hadde vi sluppet denne dyttingen og knuffingen hele tiden
Engelsk oljeanalytiker (24)

Det er ganske morsomt hvordan nordmenn vinker, hilser, smiler, ja til og med stopper og prater med hverandre når dere er på tur, skitur eller på sjøen. I byen derimot, unngår man øyekontakt som om det skulle være skadelig å vise at man legger merke til andre mennesker.
Spansk prosjektleder, (27)

Har du kommet i en intimitetsgrensekonflikt? Da vil vi gjerne høre om det! Send en e-post til reiseredaksjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer