Gresk favoritt pusser opp

Rhodos vil ha flere stjerner og luksusturister.

Publisert
Sist oppdatert

Den greske øya Rhodos har lenge blitt sett på som en billig charterdestinasjon, men det imaget er på vei til å forandres. En flåte femstjernere skal sørge for det, og øya satser på få anerkjennelse som også et sted hvor du kan nyte luksus.

Satser på luksus

Hotellet Atrium Prestige har akkurat åpnet i byen Lindos. Nå i april åpner også Elysium Resort & Spa, som har fått navnet sitt etter et det antikke paradiset i gresk mytologi. Med seks behandlingsrom tar de imot gjester til luksus rett utenfor Rhodos by.

I mai åpner La Marquise, et hotell med førsteklasses spa. Senere i år vil også Port Royal Villas & Spa ta imot sine første gjester på blått-flagg-stranden Kolymbia i Afandou, på østkysten av øya.

Dine muligheter

Om du vil benytte deg av noen av disse nye stjernene, vil det lønne seg å reise med restplasser fra charterselskapene. Et eksempel på hvor billig flyreisen kan bli:

  • Utreise onsdag 22. april med hjemreise torsdag 30. april for kun 648 kroner, med Apollo

Forøvrig starter Norwegian sine ruter til Rhodos i juni, og billettene koster rundt 2.000 kroner tur/retur. Lufthansa flyr året rundt, og med noen stopp inkludert, koster turen deg cirka 4.000 kroner. Noen av hotellene har tilbud i forhold til åpninger, avhengig av når du reiser. Sjekk hotellenes nettsider for mer informasjon på dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer