Gresk sommer for 1.000-lappen

Sommervarmen har fått et skudd for baugen her hjemme, skoleferien er straks over oss, og restplassprisene stiger. Men er du kjapp i avtrekkeren, er det ennå mulig å få seg en uke i varmen for rett over 1.000-lappen.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne du komme deg til sol og varme i Bulgaria for 998 kroner – med bosted inkludert. Denne uken er det noe lengre mellom de superlave prisene vi har blitt bortskjemt med de siste ukene. Av det billigste denne uken, er fly og hotell en uke på Kreta for 1.195 kroner – men da må du reise søndag.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 13. juni. Restplassmarkedet er i stadig utvikling, så vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, gå til vår Restplassliste. Du kan også få restplassvarling i form av tekstmeldinger til din mobiltelefon – mer om dette finner du her.

15 oslokupp under 1.299,-

De aller beste reisekuppene denne uken får du fra Oslo. Du kommer deg til både Santorini, Spania og Hellas for 998 kroner – men da må du selv finne bosted. For deg som ønsker alt inkludert, er det mulig å få en ukestur til steder som Rhodos, Algarve, Kypros eller Kreta for 1.195 kroner. Selv om dette ikke helt kan måle seg med de fantastiske reisekuppene vi har sett de siste ukene, er det vel neppe en ublu pris for en uke under solen. Det eneste er at du må hive deg rundt rimelig raskt; avreise er mellom 16. og 19. juni for alle de ovennevnte destinasjonene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer