Gresk sommer fra 998,-

Aller billigst flyr du fra Sverige, men også fra Norge kan du velge i flere sydendestinasjoner fra 995 kroner.

Fly til Santorini for 998 kroner.
Foto: Roald Bergstrøm Foto: Roald Bergstrøm
Fly til Santorini for 998 kroner.
Foto: Roald Bergstrøm
Foto: Roald Bergstrøm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fly til Santorini for 998, eller få to uker på Karpathos for 1.195 kroner. Dette er hyggelige retplasspriser for deg som kan hive deg på flyet uten særlig betenkningstid. Men også for deg som trenger noen flere dagers forvarsel på å pakke sydenkofferten, er det muligheter for en rimelig sydenferie før skoleferien setter inn.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. juni. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for ukens beste reisekupp.

Svenskeprisene best

Svenskene er de som kan vise til de aller billigste restplassprisene denne uken, men kun med hårfin margin. Nå kan du fly tur-retur Stockholm-Napoli for 595 svenske, eller 544 norske kroner. Du kan fly til en rekke typiske sydendestinasjoner fra både Göteborg og Stockholm for rett under 1.000 svenske kroner. Ønsker du bosted inkludert, er dette mulig fra rundt 995 svenske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer