Gresk sommer fra 998,-

Aller billigst flyr du fra Sverige, men også fra Norge kan du velge i flere sydendestinasjoner fra 995 kroner.

Fly til Santorini for 998 kroner.
Foto: Roald Bergstrøm Foto: Roald Bergstrøm
Fly til Santorini for 998 kroner.
Foto: Roald Bergstrøm
Foto: Roald Bergstrøm Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fly til Santorini for 998, eller få to uker på Karpathos for 1.195 kroner. Dette er hyggelige retplasspriser for deg som kan hive deg på flyet uten særlig betenkningstid. Men også for deg som trenger noen flere dagers forvarsel på å pakke sydenkofferten, er det muligheter for en rimelig sydenferie før skoleferien setter inn.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. juni. Restplassprisene endres stadig, og vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, klikk deg inn på vår restplassliste. Denne oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon; så går du ikke glipp av de beste tilbudene. Les mer om denne tjenesten her.

Skroll ned for ukens beste reisekupp.

Svenskeprisene best

Svenskene er de som kan vise til de aller billigste restplassprisene denne uken, men kun med hårfin margin. Nå kan du fly tur-retur Stockholm-Napoli for 595 svenske, eller 544 norske kroner. Du kan fly til en rekke typiske sydendestinasjoner fra både Göteborg og Stockholm for rett under 1.000 svenske kroner. Ønsker du bosted inkludert, er dette mulig fra rundt 995 svenske kroner.

 • Klikk her for å se ukens beste svensketilbud
 • To uker i solen fra 1.195

  Restplassene er ikke rekordbillige på denne tiden av året, men det er likevel temmelig rimelig å reise nå, i forhold til hvordan prisene blir når fellesferien setter inn. Og det er billigere jo fortere du kan snu deg; da vi sjekket prisene torsdag ettermiddag, kunne vi få to uker på Karpathos med bosted inkludert for 1.195 kroner – men da måtte vi ha reist dagen etter. Ser vi noen dager lenger fram i tid, er det fremdeles ganske rimelig: En uke i Bulgaria for 1.295, to uker på Algarvekysten for 1.495 eller to uker på Korfu for 1.595 kroner.

 • Klikk her for ukens beste norske restplasskupp
 • Sommerfly

  I år som alle år har flyselskapene sommerkampanjer med gunstige priser på flybilletter. Du kan fly tur-retur innen Sør-Norge for 578 kroner, og tur-retur Nord-Norge for 918 kroner. Vi har oversikten over sommerprisene og reglene i denne artikkelen.

  Ønsker du deg utenlands i ferien, og foretrekker rutefly, kan lavprisselskapene være et godt alternativ. På DinSide Reise førstkommende søndag (8. juni), kan du finne en stor oversikt over billigflyselskapene som flyr i og fra Norge, samt 11 europeiske lavprisselskaper i Europa. Vi gir deg destinasjonene og prisene.


  Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer