Greske festvinnere

... og andre godbiter for partysugne middelhavsfarere.

Publisert
Sist oppdatert

Noen drar på ferie for å feste, drikke og sjekke. Og da er det greit å vite hvor man møter likesinnede som er helt klare for shots, toga, skumfester og nachspiel på strendene. OBS: Denne artikkelen fungerer også som advarsel for deg som ikke liker de mer festlige utslagene av ung charterturisme.

Når tar det av?

Hvorvidt det tar helt av avhenger av når du reiser. Skal du ut de kommende ukene kan du regne med full høysesong og totalt kaos. Det samme gjelder store deler av august, den mest vanlige sommerferiemåneden for innbyggerne i det sydlige Europa. Men på våren kan de samme stedene virke både øde og forlatt, eller fredelige for den som lengter etter roen. Det samme gjelder høsten - dvs fra ultimo august og utover, da tilstrømningen av shotsdrikkende turister blir mindre og støynivået likeså.

 • Her finner du de greske festfavorittene

 • Se også våre ti-på-topp tips for førstegangsbesøkende til OL-landet Hellas.
 • Hvem fester?

  Hvorvidt du vil trives på partystedene avhenger av interesser og hvor gammel du er. De fleste av stedene vi har med i oversikten vil ha en overvekt av festglade i alderen 16-18 til noen og tyve. Det betyr at de litt voksnere nok kan føle seg som de reneste dinosaurer. Bedre alternativer for voksne festløver vil være å velge en storby. Europeiske tips som Aten, Barcelona, Berlin, London, Birmingham, Amsterdam, Praha, Lisboa og Dublin er evige vinnere. Dessuten vil du finne en mer voksen stil i de mindre spanske, franske og italienske byene på fastlandet ved Middelhavskysten om du bare ha sol og strand i tillegg til uteliv.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer