Grotesk glitter og glamour

Store filmkunstnere, ivrige paparazzifotografer og glamorøse stjerner - stylet til tennene. Vi har snakket med en tidligere festivalgjenger for å få et lite innblikk i hva som skjer bak kulissene under filmfestivalen i Cannes. Her er hennes historie:

Publisert
Sist oppdatert

- Til og med palmene i Cannes er slankere og mer grasiøse enn palmene på resten av Rivieraen. Jeg steg ut av bilen til en mild bris og en sterk duft av parfyme, aftershave og hårspray. Den skulle forfølge meg, forteller vår venninne. Her er hennes historie:

- Helt tilfeldig møtte jeg på en gammel bekjent, som i tillegg til å gjerne ville være skuespillerinne nå datet en av Frankrikes neste regissører (les: ung og lovende, og aldri så lite kjekk.) Vi hadde jobbet sammen før, og hun håpet på en rolle i min neste kortfilm.

Som kjæreste av le next big thing hadde hun visse fordeler kontra en hardt-arbeidende regissørstudent. Escada, D&G, Rykiel, Prada... designerne stod i kø for å kle henne. Men som en kanskje, muligens, potensiell arbeidsgiver hadde jeg en fordel.

Jeg ble, bokstavelig talt, smurt. Bokstavelig - fordi jeg ble tatt med til et velværesenter og dullet med i en times tid. Så kom L'Oreals utsendte og sminket meg, fikset håret mitt, og turen bar så til suiten dit alle klærene ble sendt. - Pretty Woman, eat your heart out!

Kvelden forløp akkurat slik den skulle. Vi gikk den røde løperen. Vi vinket til fotografer. Vi skålte i champagne, vi fikk invitasjoner til alle de riktige festene - og luftkysset alle de riktige menneskene. Dagen var ung og føttene såre da jeg endelig kunne krype opp i den store, myke hotellsengen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer