Grusomme flyplasser

Brukte sprøyter, ingen sitteplasser, uhøflig personale ... Velkommen til verdens verste flyplasser.

Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske avisen Foreign Policy har utropt de verste flyplassene i verden. Den som blir året til verdens grusomste flyplass, er ingen viktig turistflyplass, men på femteplass ligger Charles de Gaulle i Paris. En flyplass mange nordmenn har besøkt, eller kommer til å stifte bekjentskap med.

Se opp for disse flyplassene:

VERDENS VERSTE FLYPLASSER:

  1. Léopold Sédar Senghor-flyplassen i Dakar (Senegal)Denne flyplassen er ifølge avisen Foreign Policy det reneste marerittet. Her er det ingen sitteplasser, og den som forsøker å sette seg på gulvet, blir utskjelt av sikkerhetspersonalet.

  2. Indira Gandhi-flyplassen i Delhi (India)Denne flyplassen skal ha et skikkelig hygieneproblem. Toalettene flyter over, og det ligger brukte sprøyter strødd overalt. Den som vil ha toalettpapir, må kjøpe dette. Og som om ikke dette er nok: innsjekkingen er ekstremt kaotisk. DinSide har også omtalt denne flyplassen i en test av til sammen 12 flyplasser i verden. Her kan du lese mer om Indira Gandhi-flyplassen.

  3. Mineralnyje Wody-flyplassen i Kaukasus (Russland)Den amerikanske avisen som har laget "kåringen", kaller denne flyplassen "rett ved helvete". Her er det ytterst strippet for service og vareutvalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer