Guide til barnlig feriemoro

Skal du velge Tivoli i København eller Liseberg i Göteborg? Og hva kan du finne på med poden på Barcelona-ferie? Bruk våre tester og guider til planleggingen av familieferien.

Publisert
Sist oppdatert

Med god planlegging går det meste bedre. I denne samlingen med artikler tidligere skrevet på DinSide Reise, kan du finne gode råd og tips til en vellykket ferie med barna.

Guider

Guide til Astrid Lindgrens verdenGUIDE: Snekkerboden, Bakkebygrenda og Saltkråkan. En kjær forfatter er gått bort, men historiene lever ennå. Vi viser vei til stedene i Astrid Lindgrens bøker og filmer.

Det virkelige Harry Potter-landetGUIDE: Hekser, trollmenn og krypdyr – kom frem! Vi viser vei til det virkelige Galtvort, plattform ni og trekvart og andre steder fra eventyrfilmen om Harry Potter.

Barnas NiceFERIEFRYD: Lekeparker, delfiner, barske biler og badeliv. Vi guider deg til barnas Nice.

Ti barnslige i KøbenhavnSTORBY: Magasug, horror og sukkerspinn – Kongens by er deilig også for Tuppen og Lillebror. Se barnas København-guide her.

Barnas BarcelonaSTORBY: Fra strandliv midt i byen til ville berg- og dalbaner. Storbyferie er ikke kun for voksne. Her er fem fornøyelser for podene i Barcelona.

Familiemoro i New YorkTIPS: Verdens største leketøysbutikker? Skyskrapereventyr? Det er nok å finne på for familien om du besøker New York. Her er våre fem tips.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer