Guide til billigfly

Billigflyselskapene utvider med stadig flere ruter, og de store, ordinære flyselskapene har sett seg nødt til å komme med lavpristilbud i kampen om kundene. Ta en billigvri på sommerferien: Fly lavpris.

Publisert
Sist oppdatert

Vi viser vei til billigflytilbudet og prisene i og fra Norge, og gir en oversikt over lavprismuligheter i resten av Europa.

Etter at svenske Goodjet måtte gi tapt i januar i år, står vi tilbake med tre billigflyselskaper i Norge: Norwegian, Sterling og Ryanair. Disse tre utvider imidlertid stadig sine rutetilbud, og du kan i dag faktisk komme deg til 15 utenlandske destinasjoner med disse selskapene til sammen. SAS har også meldt om at lavprissatsningen Snowflake vil starte opp fra Norge fra senhøsten, men akkurat når og hvor, er ennå ikke klart.

Skroll ned for å se en oversikt over de norske lavprismulighetene

Klikk her for å se hele rute- og prisoversikten for billigfly i og fra NorgeKlikk her for å se 11 europeiske lavprisselskaper i Storbritannia og på kontinentetKlikk her for en oversikt over billigselskapenes nettsider

Sterling

Sterling har betjent kunder fra norsk jord siden medio mars 2002. I begynnelsen var avgangsflyplassen Oslo, og destinasjonsflyplassene København, Malaga og Alicante. Nå kan du fly fra både Stavanger, Bergen og Oslo, til både Spania, Danmark, Italia og Sverige. Billettene koster fra 598 kroner én vei – dersom du bestiller på Internett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer