Guide til Disneyland

Disneyland er kjente dyrefigurer, berg- og dalbaner og filmopplevelser. Men et besøk kan også bety endeløs køståing. Vi gir deg innsidertipsene til et besøk i Disneylands franske park.Av Stine Okkelmo

Barn vil gjerne møte disneyfigurene, og voksne tar gjerne bilder. Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo
Barn vil gjerne møte disneyfigurene, og voksne tar gjerne bilder. Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disneyland – Mikke Mus, Langbein og Baloo, berg- og dalbane, karusell, spøkelseshus, iskrem og sukkerspinn. Men dessverre kan et magisk disneylandbesøk med familien ende i at dere må stå i endeløse køer, spise stående, gå glipp av paradene og vende nesa hjemover med sure og skuffede unger. DinSide gir deg tips og råd om hvordan få mest mulig ut av opplevelsen.

De beste attraksjoneneHøydepunkterHer kan du boHer ser du bildene

Skroll ned for mer.Siden Disneyland ligger utenfor Paris er det mange som kombinerer en paristur med et besøk i parken. Dersom du bare har tenkt å besøke parken en dag bør du belage seg på å være der fra den åpner til den stenger for å få med deg de viktigste attraksjonene. Selv anbefaler Disneyland Resort at besøkende tilbringer tre dager i parken.

Flere parker

Disneyland Resort består av to parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. I tillegg kommer Disney Village som er åpen for alle, og full av butikker, restauranter og barer. Hvis du ikke har vært i Disneyland før, og bare har en dag, bør du konsentrere deg om Disneyland Park hvor størstedelen av attraksjonene ligger. Walt Disney Studios Park er nyere og har flere show og oppvisninger enn berg- og dalbaner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer