Guide til Oslos stjernerestauranter

Oslo har seks restauranter med stjerne i Michelinguiden. Vi har besøkt alle, og guider deg til hvem som passer best i hvilke situasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Hvilken stjernerestaurant bør du velge for en romantisk middag med din kjære, hvor tar du med elskeren på en diskret middag, og hvor tar du med dine forretningsforbindelser på businessmiddag? Her er våre tips til hvilken gourmetrestaurant som passer best i forskjellige situasjoner.

Skroll ned for mer.

I løpet av vinteren og våren har vi besøkt alle restaurantene i Oslo med en eller flere stjerner i Michelinguiden. Det er hele seks restauranter i hovedstaden som kan briske seg med stjerneutmerkelse i den velansette restaurantguiden; Bagatelle, Annen Etage, Oro, Statholdergaarden, Le Canard og Feinschmecker.

Vi har ikke spist på restaurantene, og våre omtaler av restaurantene er på ingen måte restaurantkritikker. Utgangspunktet er at maten på alle disse gourmetrestaurantene kan anses som tilfredsstillende nok, etter som de allerede er kvalitetstestet og – stemplet av Michelinguiden. Vi har kun sett på interiør og omgivelser, og alle de enkelte artiklene er fulgt av en bildespesial fra restauranten; slik at du kan få et innblikk i gourmetverdenen uten å måtte betale for maten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer