Guide til Oslos stjernerestauranter

Oslo har seks restauranter med stjerne i Michelinguiden. Vi har besøkt alle, og guider deg til hvem som passer best i hvilke situasjoner.

Publisert
Sist oppdatert

Guide til Oslos stjernerestauranter

 1. Til hvert sitt bruk


Hvilken stjernerestaurant bør du velge for en romantisk middag med din kjære, hvor tar du med elskeren på en diskret middag, og hvor tar du med dine forretningsforbindelser på businessmiddag? Her er våre tips til hvilken gourmetrestaurant som passer best i forskjellige situasjoner.

Skroll ned for mer.

I hvilke situasjoner passer disse omgivelsene best?
I hvilke situasjoner passer disse omgivelsene best? Vis mer

Din favoritt?

Hvilken av de seks Michelin-restaurantene ville du helst spise på, hvis anledningen bød seg? (Avsluttet)
Bagatelle(31%) 228
Statholdergaarden(18%) 131
Le Canard(16%) 120
Oro(16%) 120
Annen Etage(11%) 77
Feinschmecker(8%) 55
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


I løpet av vinteren og våren har vi besøkt alle restaurantene i Oslo med en eller flere stjerner i Michelinguiden. Det er hele seks restauranter i hovedstaden som kan briske seg med stjerneutmerkelse i den velansette restaurantguiden; Bagatelle, Annen Etage, Oro, Statholdergaarden, Le Canard og Feinschmecker.

Vi har ikke spist på restaurantene, og våre omtaler av restaurantene er på ingen måte restaurantkritikker. Utgangspunktet er at maten på alle disse gourmetrestaurantene kan anses som tilfredsstillende nok, etter som de allerede er kvalitetstestet og – stemplet av Michelinguiden. Vi har kun sett på interiør og omgivelser, og alle de enkelte artiklene er fulgt av en bildespesial fra restauranten; slik at du kan få et innblikk i gourmetverdenen uten å måtte betale for maten.

 • Klikk her for å se hvilke restauranter som passer best til forskjellige anledninger.
 • Ut å reise?


  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:
 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer