Guide til sex- og doplivet i Amsterdam!

Politiet i Amsterdam har nå gitt ut en reisehåndbok som er litt utenom det vanlige. Lovens lange arm står bak en egen guide for turister med tips og råd om hvordan du på den mest smidige måten kan ta deg rundt i denne syndens hovedstad!

Publisert

Forfatteren av guiden heter Wim Schild. Han har jobbet i området som politimann i nærmere 12 år. Guiden som heter ”Police Red Light Guide” vil være på markedet før sommersesongen starter opp for fullt.

Kjøp hasj og marihuana på kafé!

Forfatteren gir blant annet råd om å kjøpe hasj og marihuana på såkalte ”coffee shops” i stedet for av ivrige selgere som florerer på gatene. Får du lyst på en ”space-cake” (en kake proppet full med enten hasj eller marihuana…)? Da råder forfatteren deg til at du må drikke mye søtt. Nyttige råd for noviser kanskje?

Hun er han!

Vær også oppmerksom på at jentene som sitter i utstillingsvinduene ofte ikke er akkurat det som de utgir seg for å være. Det er ikke få intetanende turister som har gått i denne ”fellen”, kan forfatteren fortelle. Det er ikke alltid like morsomt å finne ut at hun er en han, hvis det ikke er det man er ute etter…

Et noe spesielt tema for en reiseguide syns vi. Guiden skal i alle fall være full av gode tips av samme slag som nevnt ovenfor. Men kanskje du skal la ungene bli igjen hjemme hvis dette er den eneste reisehåndboken du tar med i sommer...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer