Guide til tekstilfritt badeliv

For den som føler seg hemmet i badebukse og bikini - her er guiden til naturiststrendene.

Drømmer du om en strand der du kan kle helt av deg? Illustrasjonsfoto: Jon Erik Sæhle Foto: Jon Erik Sæhle
Drømmer du om en strand der du kan kle helt av deg? Illustrasjonsfoto: Jon Erik Sæhle Foto: Jon Erik Sæhle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppløs er de fleste vant med, mens truseløs er noe de fleste av oss praktiserer langt sjeldnere. Selv om både solskinn, badetemperatur og omgivelser kan friste, føler mange å beholde fillene til de har funnet seg et "godkjent" sted for fri utfoldelse av tekstilfri sommerkropp. Heldigvis for deg med slike sommerbehov, finnes det masser av aktuelle strender å nyte i full friluft verden over. Vi gir deg noen aktuelle tekstilfrie feriemål her.

Naturiststrender verden rundt.

Skroll ned for mer.

Naturistetikette

Nude Travel Guide kommer med hete stalltips til hjelp for førstegangsnaturisten:

Stirring er uhøflig. Reiser du på naturiststeder bare for spenningen, anbefales du heller å kjøpe et glossy magasin.Ta med håndduk, og sitt på den - alltid.Ferieminner i fotoform er alltid moro, men her bør du spørre om tillatelse av de som eventuelt kommer med på dine feriebilder.Husk å smøre ekstra godt med solkrem på områder av kroppen som sjelden får sol ellers i året. Se forøvrig solkremtesten.Noen steder er kun for nakenbading og -soling, andre steder har mer utvidet naturisme der du kan gå rundt i landsbyer, på butikker og restauranter naken.Vil du være tekstilfri på strender som ikke er merket, bør du sjekke om det strider mot god tone i det landet du besøker. Husk å ta hensyn til andre.Legg badetøy til "tørk" ved der du soler deg naken på strender som ikke er registrerte nakenstrender. Dette som en advarsel til de som eventuelt måtte komme forbi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer