Guidebok gir tips om sexkjøp

I den danske reiseguiden Turen går til Brasilien får leserne tips om hvordan man kjøper sex.

Publisert
Sist oppdatert

I Politikens reiseguide Turen går til Brasilien blir leserne fortalt hvor man finner prostituerte, hvordan man får dem med opp på rommet og hvor mye man bør betale, skriver Jyllands Posten.

Opplysningene står under kapittelet "Praktiske opplysninger".

- Tuller du? Det har jeg aldri hørt om, sier Raymond Haase, driftsansvarlig ved Nomaden, en butikk og nettbutikk som spesialiserer seg på reiselitteratur, kart og annet reiseutstyr.

Nomaden selger 2007-utgaven, og Haase finner kjapt avsnittet om prostitusjon bakerst i boken. Her står det blant annet at en sextjeneste koster fra 50 danske kroner og oppover, og at en hel natt koster 40-50 dollar. Leseren får også vite at nattklubber, kabareter og saunaer er de beste stedene å plukke opp prostituerte.

- Det er skrevet med en ganske jovial sjargong, sier Haase, og leser opp fra boken:

"Rios prostituerte er ikke nevneverdig påtrengende. Normalt vil de konversere og la kunden bestemme om det skal bli til noe."

- Noe slikt har jeg aldri sett i noen annen guidebok. Det står ofte om sexindustrien, og hvilke problemer det medfører, men ikke tips om pris, slik som dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer