Gull og gråstein

Det er ikke alltid så lett å skille gull fra gråstein, men ingen skal si at vi ikke har prøvd. Her er en liste over restaurantene som kan gi uforglemmelige opplevelser - og noen du likesågodt kan holde deg langt unna.

Publisert
Sist oppdatert

Listen over Londonrestaurantene som deltar i dette supertilbudet kan være ganske overveldende. Heldigvis har vi sjekket ut endel av restaurantene for deg!

Samlebåndsmaten

Aller først er et godt tips å holde seg unna de fleste kjederestaurantene. Ikke noe vondt om Caffe Uno, Garfunkels eller Deep Pan Pizza, men disse har gjerne lunchtilbud til en fem-seks pund uansett, så vi ville ikke ha kastet bort kupongen på dette. (For å være helt ærlig: De to siste bør dere faktisk holde dere unna. Det er kanskje billig - men ikke særlig bra!)

På den annen side: Noen av dem tilbyr et glass vin til lunchen - og det gjør jo straks tilbudet enda bedre!

De store kjedene bør ikke forveksles med restauranter som har et par søsterrestauranter. Café Lazeez serverer tradisjonell indisk mat, som er presentert svært så moderne i superlekre omgivelser.

Italienske Bertorelli har tre restauranter i sentrale deler av London. Den i Charlotte Street er et stilig sted- og du risikerer å treffe på trendy tredveåringer som jobber i pr- eller reklamebransjen. Menn i alle aldre må forresten også huske å ta en tur på Gentlemens for det mest estetiske pissoaret undertegnede har sett: porselensskålen er byttet ut med et lett og lekkert fossefall som dekker nesten en hel vegg!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer