Gutteturer på reisereporterens ønskeliste

Er drømmen en eventyrlig tøff guttetur? Se hvor DinSides globetrottende reisereporter helst vil dra...

Publisert
Sist oppdatert

Å planlegge ferien kan gjøres på en rekke måter. Noen planlegger ut fra hva de har råd til, andre prøver å tilfredsstille barna. Mange planlegger også etter eget ønske om nye opplevelse og interesser. Det er ikke til å underslå at det siste er aller morsomst.

Slik finner jeg mine drømmereisemål:

Når jeg planlegger mine personlige ferier (for tro det eller ei - det er faktisk en forskjell på å være reisejournalist på jobb og feire) følger jeg ikke de vedtatte reisetrendene altfor mye. Det er klart at jeg også tenker økonomi, og er påvirket av hva jeg leser og hører om i bransjen, men mine egeninteresser har en tendens til å stå sterkest.

Under lister jeg opp noen av de reisene som ligger på min ønskeliste over ferier. Du skjønner nok raskt hvorfor. Hvor dyre de blir, er ikke vurdert altfor nøye - men en idé har jeg jo. Jeg håper det kan inspirere deg som også drømmer om en skikkelig guttetur (eller jentetur, for den saks skyld).

Drømmereiser:

Når jeg reiser på privaten, liker jeg å ha et formål med reisen. Det vil si at jeg har mange personlige interesser og kriterier til destinasjonene jeg vil reise til. Å reise for å dra seg på stranden, dra kredittkortet eller dra på kafé, er ikke min ting. De er kanskje dyre og pretensiøse noen av disse reisene, men jeg tror de hadde gitt gode ferieminner og kanskje et fotografisk blinkskudd eller to;

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer