Halv pris i august

Reis nå, og du må betale minst 2.000 kroner. Reis i august, og du kommer ivei til under tusenlappen.

Publisert
Sist oppdatert

Smartingene og de med fleksibel ferie bør utholde regnskrekken litt til, og heller håpe på sommervarme i slutten av juli her hjemme. For i august kan du reise sydover til under halve prisen av hva du må regne med å betale i dag. Billigste reise de nærmeste dagene er på omkring 2.000 kroner, mens vi nå finner flust av augustreiser til under tusenlappen.

Prisene forandrer seg fort, og tilbudet likeså. For å holde deg oppdatert på prisutviklingen bør du følge med i DinSides restplassoversikt. Du kan også bestille varsling på SMS.

Billigst nå for deg som ikke kan vente

Det er greit å rope høyt om lavpris i august, men om du har ferie nå og bare være sikret litt sol, er det ikke noe vanskelig å finne ledige reiser. Prisene starter på omkring 2.000 kroner, men tyngdepunktet ligger rundt 3.500 - 4.000 kronersmerket. Det er lettest å finne billige toukers-turer, og de færreste av disse er inkludert hotell. Prisene er lavest fra Oslo, deretter følger Stavanger.

 • Se hvor du kan reise til lavpris NÅ!
 • Billigst i august for den som vil reise til ultralavpris

  Det er Star Tour som gjør et rykk med tilbud i august fra hovedstaden. For deg som vil sikre deg en ferie til under tusenlappen etter midten av august, er det mulig å slå til med en gang. Men vi tror at dette er bare forvarselet på hva som kommer - når de andre selskapene melder seg på augustracet kan prisene synke enda mer, og tilbudet blir garantert større. Så det kan fortsatt lønne seg å vente.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer