Halv pris i august

Reis nå, og du må betale minst 2.000 kroner. Reis i august, og du kommer ivei til under tusenlappen.

Publisert
Sist oppdatert

Smartingene og de med fleksibel ferie bør utholde regnskrekken litt til, og heller håpe på sommervarme i slutten av juli her hjemme. For i august kan du reise sydover til under halve prisen av hva du må regne med å betale i dag. Billigste reise de nærmeste dagene er på omkring 2.000 kroner, mens vi nå finner flust av augustreiser til under tusenlappen.

Prisene forandrer seg fort, og tilbudet likeså. For å holde deg oppdatert på prisutviklingen bør du følge med i DinSides restplassoversikt. Du kan også bestille varsling på SMS.

Billigst nå for deg som ikke kan vente

Det er greit å rope høyt om lavpris i august, men om du har ferie nå og bare være sikret litt sol, er det ikke noe vanskelig å finne ledige reiser. Prisene starter på omkring 2.000 kroner, men tyngdepunktet ligger rundt 3.500 - 4.000 kronersmerket. Det er lettest å finne billige toukers-turer, og de færreste av disse er inkludert hotell. Prisene er lavest fra Oslo, deretter følger Stavanger.

 • Se hvor du kan reise til lavpris NÅ!
 • Billigst i august for den som vil reise til ultralavpris

  Det er Star Tour som gjør et rykk med tilbud i august fra hovedstaden. For deg som vil sikre deg en ferie til under tusenlappen etter midten av august, er det mulig å slå til med en gang. Men vi tror at dette er bare forvarselet på hva som kommer - når de andre selskapene melder seg på augustracet kan prisene synke enda mer, og tilbudet blir garantert større. Så det kan fortsatt lønne seg å vente.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.