Halv pris på nyttårhelg på fjellet

Det er ikke for sent, og rabattene er store.

hva med å stå på ski i Hemsedal nyttårshelgen? Foto: Nils-Erik Bjørholt/Innovasjon Norge
hva med å stå på ski i Hemsedal nyttårshelgen? Foto: Nils-Erik Bjørholt/Innovasjon Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bestemt deg for hva du skal gjøre nyttårshelgen? Hva med å dra til fjells og feire?

Du er ikke for sent ute. Faktisk sparer du penger på å bestemme deg i siste liten, for nå leies ledige hotellrom og hytter ut til halv pris.

Her er noen eksempler:

58 % rabatt: På Hafjell kan du bo på Quality Hotel & Resort Hafjell til kr 750 per person i dobbeltrom i valgfritt antall netter inkludert "temabuffet". Denne restplassen gjelder fra 25. desember - 1. januar. Normalprisen for overnattingen er 1.790 kr.

50 % rabatt: I Uvdal kan du bo i leilighet med ski in/ut på Uvdaltunet for 10 personer i 4 dager i julen for 4.703 kr. Denne restplassen gjelder fra 29. desember - 4.januar. Normalprisen for leiligheten er 9.406kr.

50 % rabatt: i Hemsedal kan to personer bo på dobbeltrom på Fossheim hotell fra 30. desember - 2. januar for 1.990 kroner. Normalpris er 3.980 kr.

40 % rabatt: I Hemsedal kan du bo på hytte inntil skibakkene på Veslestølen Hyttegrend for 12 personer i nyttårshelgen for 14.990 kr. Denne restplassen gjelder fra 29. desember - 2. januar. Normalprisen for leiligheten er 24.970 kr.

Disse prisene er hentet inn onsdag 22. desember via Skiinfo.no. For fersk og fullstendig oversikt, sjekk Skiinfos restplassoversikt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer