Hamax SnoJet

Publisert
Sist oppdatert

Testens absolutt mest fargesterke, med sin kombinasjon av mørk blå og lysegrønn. Det er også testens minste akebrett, med minst plass – og det er dermed trangt for voksne. Dette er ikke en av favorittene; Alle testpersonene ramlet av under test av dette brettet.

- Det er veldig vinglete, disse små akebrettene går frem og tilbake, sa testsjåfør Erik Erdahl Paus etter å ha kjørt seg av Jet-akebrettet.

Som Erik sier, er kjøreegenskapene dårlige; Det er slett styrerespons, og du har liten kontroll over hvor og når brettet svinger. Det er vinglete, og sammen med svært dårlige bremser kan dette bli direkte skummelt i stor fart. Bremsene er håndtak på hver side av brettet, som du drar opp for å bremse. Med et brett som i utgangspunktet mangler retningsstabilitet, blir det ytterligere vinglete når du må slippe styrepinnen for å bremse. To bremser som opereres uavhengig på hver sin side av brettet, gjør at nedbremsingen blir svært ujevn, og det er lett å snurre - for alle vet vel hva som skjer dersom du bremser på den ene siden …

Under bremsetesten kom SnoJet ut som verstemann med lengst bremselengde, på cirka 8 meter – 0,5 meter lengre enn nest dårligste på bremselengde, SnoFormel. SnoJet har én styreskinne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer