Hamax SnoTaxi

Publisert
Sist oppdatert

Dette er en toseter, for et barn og en voksen, eller for to barn. For én voksen er det rikelig med plass. Dette er sammen med Stigas Snow Racer, testens tyngste akebrett – og er altså ikke populær å dra opp bakkene. SnoTaxi er lik akebrettet SnoFamily fra samme produsent – det har bare andre farger.

SnoTaxi er utstyrt med en håndbrems, plassert rett foran rattet, mot sjåføren. Dette vil si at du ikke kan ha begge hendene på rattet mens du bremser – som igjen fører til at brettet gjerne svinger litt på seg når du bremser. I forhold til noen av de andre brettene under testen med håndbrems, er Taxien likevel ganske stabil under oppbremsing. Bremseeffekten isolert sett er svært bra. I bremsetesten kom den ut med 30 centimeter lengre bremselengde enn Stigas Snow Racer, som altså stoppet på et par meter.

Styreresponsen og kjøreegenskapene er bra; Tyngden gjør nok sitt til at den stort sett er stabil. Sving og brems samtidig er ingen god kombinasjon om du har planer om å holde deg på brettet. SnoTaxi har to styreskinner.

Veiledende pris: 828 kroner

Les vurderingen av neste akebrett i testen.Sjekk resultatlisten.Tilbake til hovedartikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer