Hammerfest-Argentina på 45 dager

MS Nordnorge har vinterferie fra hurtigrutetrafikken og skal gjøre hosene grønne hos pengesterke med spesielle reiseønsker.

MS Nordnorge har 464 køyeplasser, men det er vel tvilsomt om alle disse blir fylt opp på reisen Hammerfest-Ushuaia.
Foto: OVDS Foto: OVDS
MS Nordnorge har 464 køyeplasser, men det er vel tvilsomt om alle disse blir fylt opp på reisen Hammerfest-Ushuaia.
Foto: OVDS Foto: OVDS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For aller første gang kan du i år være med MS Nordnorge på en seiltur fra verdens nordligste by, Hammerfest, til verdens sørligste by, Ushuaia i Argentina. Vel fremme i Argentina skal Nordnorge gå i cruisetrafikk i Antarktis ut februar 2004.

Skroll ned for mer.Vi har tidligere skrevet om Antarktis-cruiset, klikk her for å lese mer og se bilder fra cruiset.

Fristes du heller av en tur med Hurtigruten langs norskekysten? Klikk her for å se bildene fra det nyeste Hurtigrute-skipet som kom i april i år, Midnatsol.

18.363 kilometer

"Pol-til-pol"-cruiset er av en anselig lengde. Reisen starter i Hammerfest 20. september, og beregnet ankomst i Ushuaia er 3. november; 45 dager senere. Reisen er 18.363 kilometer lang, eller 9.915 nautiske mil.

I fjor var første sesong MS Nordnorge tilbrakte vinteren ved Antarktis. Konseptet med 16-dagers cruiseturer ved Sydpolen var så vellykket at man gjentar suksessen også i år. Det nye er altså at skipet skal ha med turister hele veien fra Hammerfest til Argentina.

Reiseruten

Den 45 dager lange reisen er ikke billig. Selve turen koster 60.000 kroner, og dertil kommer flyreiser. Avhengig av hvor du bor og hvor du må fly, kommer hele reisen på minst 70.000 kroner. Inkludert i prisen er selvsagt alle måltider om bord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer