Sommercharter:

- Har begynt å grue oss

Chartselskapet endret reise på dagtid til nattflyvning fra ferieparadiset.

FERIEPLANLEGGINGEN: Starten og slutten på ferien blir ikke helt som planlagt for Sandra Relling og samboer Jørn sammen med de to barna Lucas (5) og Ella (2). Foto: privat
FERIEPLANLEGGINGEN: Starten og slutten på ferien blir ikke helt som planlagt for Sandra Relling og samboer Jørn sammen med de to barna Lucas (5) og Ella (2). Foto: privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når familiens sommerferie skal planlegges er reisetidspunktene ofte viktige for at både små og store skal få en best mulig opplevelse.

Gode flytider, nok mat og godt med søvn er forskjellen på en perfekt tur og et lite mareritt.

Dette var viktig også for Sandra Relling og samboer Jørn sammen med sine to barn Lucas (5) og Ella (2) valgte dyreste reisetidspunkt for årets sommertur til Mallorca den andre uka i juli.

Nå har de havnet i trøbbel.

Kansellert

- Vi bestilte reisen ved første mulighet i fjor høst og kunne ved bestillingen velge mellom utreise kl. 07.00 og hjemreise kl. 12.00 eller utreise samme dag kl. 18.00 og hjemreise kl. 23.00. Den første avgangen var rundt 3000 kroner dyrere for oss, men vi valgte å betale dette fordi det passer for oss som har barn på 2 og 5 år, forteller Sandra Relling.

- I april ble vi varslet av Ving om at vårt fly er kansellert og at vi er flyttet over på den seinere kveldsflighten. Det gjør at vi ankommer seint på kvelden på utreisedagen og hjem midt på natta på hjemreise. Det var dette vi betalte ekstra for å unngå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer