Har du vunnet denne mobiltelefonen?

Ukens mobilpremie er verdt mer enn 5.000 kroner.

Pixon 12 er en multimediemaskin i mobilformat, med 12 megapikslers kamera. Foto: Samsung
Pixon 12 er en multimediemaskin i mobilformat, med 12 megapikslers kamera. Foto: Samsung Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette er den siste runden med mobilkonkurranser i denne omgangen. Og det ble også den runden med de mest kreative bidragene, da innsenderne måtte bidra med sin drømmefunksjon til mobilen.

Vi tipper mange mobilprodusenter ville betalt godt for et innblikk i denne idélisten, men vi nøyer oss nå med å gi noen få eksempler, og også selvsagt kåre vinneren av premien, en Samsung Pixon 12.

 • En app som forteller meg hvorfor samboer/ektefelle er sur, så slipper man å spørre og mase seg frem til et svar hver gang! (Juryens tips: Om du har både samboer og ektefelle, så kan svaret ligge allerede her ...)
 • Ønsker meg en telefon med røykvarsler. Er mye ute og reiser, og savner en reiserøykvarsler. (Juryens kommentar: En absolutt ja-funksjon, om ikke så veldig original. Og mens du venter, sjekk denne reiserøykvarsleren)
 • Støvsuger for navlelo skulle vært godt! (Juryens kommentar: Her er det ikke mangel på originalitet, men det spørs om det kommersielle potensialet er så mye å skryte av.)
 • Tenk så fint om mobiltelefonen hadde en app som gjorde at man kunne skifte trafikklyset fra rødt til grønt når man kom kjørende :-) (Juryens kommentar: Ja, tenk om ... )
 • Snakk ivei - vi skriver for deg. Tale til tegn sender din beskjed som SMS. (Juryens kommentar: Ikke nok med at vi skal slite med T9 - vi tør ikke engang tenke på feilpotensialet i denne funksjonen.)
 • En app som gir oversikt over hvilke navn og tlf.nr. de som er i f.eks 20 meters radius har. Greit å ha på møte om man skal utveksle kontaktinformasjon. Som tillegg kan det være en direktemeldingstjeneste som popper opp på skjermen til valgte mottaker. (Juryens kommentar: Vi aner helt nye muligheter på sjekke-markedet!)
 • Skifter design etter hvilket humør du er i. Er du sint er også telefonen din det! (Juryens kommentar: Hvordan ser en sint telefon ut? Og hva med ringelyden?)
 • Jeg skulle ønske min mobil var utstyrt med en "panikknapp" som fikk den til å ringe. På den måten kunne jeg snike meg unna lange/ubehagelige konfrontasjoner. (Juryens kommentar: Unektelig en drøm.)
 • Luftkvalitetsmåler,er det sunt å puste inn luften der du måtte befinne deg? (Juryens kommentar: Bare pass på å holde den unna egen dårlig ånde!)
 • Drømme-funksjon vil være en stemmefordreier. Kunne spille inn lyden av noens stemme eller laste ned nye. Hvem vil vel ikke høres ut som Arnold Schwarzenegger? (Juryens kommentar: En drøm for pengeutpressere og terrorister.)
 • At man kan holde telefonen mot panna og få diagnostisert feber og hva som feiler en (feks svineinfluensa). Perfekt for foreldre med små barn. (Juryens kommentar: Svært tidsriktig.)
 • Et program som svigermor kan få hjelp av slik at hun slipper i ringe meg hver gang hun skal ha mobilen på lydløs eller sende en sms. (Juryens kommentar: For husfredens skyld skal vi la være å kåre denne til vinner.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer