Har en del å jobbe med

Disse selskapene har en aldri så liten jobb foran seg. Alle tjenestene vi testet fungerte, selv om det ikke alltid så lyst ut underveis. Her kan du se hvilke selskaper vi synes burde jobbe mer med nettbestillingsfasilitetene sine.

Har en del å jobbe med
Publisert
Sist oppdatert

Back to basiq

På Basiq Airs dott-com side popper det umiddelbart opp en vennlig rute, der vi kan trykke på flagget vårt (hurra) og en beskjed sier at sidene for øyeblikket ikke er tilgjengelig på norsk. Vi har engelsk som alternativ, så vi klager ikke, men vi setter pris på at de tok seg bryet med å fortelle oss dette umiddelbart.

Designen er enkel og klar, og bookingen skal være over på fem trinn, lover Basiq. Det er enkelt, greit og uten noen som helst puss og klunder. Siden er morsomt tegneserie-aktig (jeg venter å se en Hello Kitty eller Twinkle Twinkle Tvillingene poppe opp hvert øyeblikk). Det eneste minuset med det er at det ser nesten ut som om noen leker flyselskap. Siden er grei og brukervennlig, uten mange av ekstra-funksjonene endel av de andre selskapene har. Her får vi ikke hjelp til mer enn det aller mest nødvendige, men det vi får hjelp til - virker.

Men hvorfor i alle dager kaller de flybillettene Oslo-Rotterdam for Oslo-Amsterdam? Togreisen mellom de to byene er ikke inkludert i billetten. Vi bare lurer. Likevel, dette er testens beste firer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer