Har samme leverandør

Dyreparken i Kristiansand er i tett dialog med selskapet.

KRISTIANSTAND: Dyreparken forteller til DinSide at de er i tett dialog med leverandøren. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
KRISTIANSTAND: Dyreparken forteller til DinSide at de er i tett dialog med leverandøren. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Én person omkom og ni er sendt til sykehus med skader etter at en vogn på berg-og-dal-baner Jetline sporet av.

Dyreparken i Kristiansand forteller til DinSide at de har en ny attraksjon, som ennå ikke er åpnet for publikum, fra samme leverandør som berg-og-dal-banen Jetline som sporet av i Gröna Lund i Stockholm søndag.

- Det er et tårn som heiser folk opp og ned. Denne installasjonen er ennå ikke åpent for gjester. Vi følger saken og er i tett dialog med leverandør, sier markedsdirektør Anniken Bjørnstad Schjøtt til DinSide.

Dyreparken holder parken åpent som vanlig.

Svært strengt på Tusenfryd

Til DinSide sier administrerende direktør i Tusenfryd Bjørn Håvard Solli at de ikke har noe grunnlag for å stenge sine berg-og-dal-baner.

- Nei, vi har ingen innretninger som er levert av denne produsenten, sier Solli, og utdyper:

- Vi kan naturlig nok ikke spekulere i årssakssammenheng i følge med den tragiske ulykken i Sverige, men forholder oss til at vi har et svært strengt kontrollregime med våre innretninger på Tusenfryd.

- Trygt å kjøre karuseller

Solli sier de i Norge har krav til uavhengig kontroll én gang i året, men at de i Tusenfryd gjennomfører to ganger i året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.