Hårreisende prisforskjeller

Prisene på flyreiser har i praksis fallt de siste åra, men ikke alle greier å følge opp til enhver tid. Vi trodde jappetiden var over, men lar oss sjokkere over å finne at enkelte flyselskaper velger å tilby priser mellom Oslo og New York for mer enn 20.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

- Reiser til New York selger som bare det, forteller Jason Eckhoff hos Restplass.no.

- Tidligere var USA vanskeligere å selge på kort varsel enn Paris og London, men dette endrer seg. Folk er mer spontane og har større geografisk radius. Dette har også sammenheng med prisutviklingen. For tre år siden kostet en tur til Barcelona omkring 3.600 kroner - nå kommer du til New York for samme beløp.

Spar mange tusenlapper

Vi velger oss derfor to vårturer til New York i vår første pristest dette året. Turismen i byen er på full fart oppover igjen etter noen magre år, og samtidig er flyprisene gunstige. Men ikke over alt - her gjelder det å handle på riktig sted.

Hårreisende prisforskjeller til New York

Den laveste prisen vi finner er en kampanjepris hos Restplass.no. Her har de riktignok ikke ledig på vår valgte utreisedato, men om vi er fleksible får vi oss en laaang weekend i New York for 3.297 kroner. Skal vi holde oss strikt til datovalget, er det SAS selv som kan varte opp med laveste pris, 3.712 kroner. Tett bak følger Lavprisfly.no med 3.714 kroner. Gunstigst var det imidlertid for de som reiser to og som slo til på KLMs valentine-tilbud nå i februar. Frem til lørdag 21. mars kunne vi få billetter tur retur for to til 5.300 kroner. Det blir 2.650 kroner per person!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer