Hasta la vista, kulde

Flykt fra vinterkulda! Prisen på novemberreisene starter på 299 kroner og for 1.995 får du to uker på Madeira - med hotell.

Publisert
Sist oppdatert

Nå vil nettselskapene sende deg ut på reise. Flybilletter til Berlin og Praha for 299 kroner får du hos Gotogate og Norwegian, men salgsperioden gjelder kun frem til 21. november. Gotogate selger også førjulsbilletter til London fra 349 kroner. Hos Ebookers er det kampanjepriser til en rekke steder: Oslo - Boston går fra 3.400 kroner, Oslo - Los Angeles går for 4.109 kroner, ekspedisjonsavgifter og skatter kommer i tillegg.

Ukens beste reisekjøp

DinSide følger reisemarkedet og gir deg oversikten over hvor du kan kjøpe de billigste restplassene. På restplassoversikten kan du finne de ledige restplassene. Du kan også bestille restplassvarsling på SMS.

Denne uken finner vi følgende godbiter i restplassoversikten:

 • Oslo - Sharm El Sheikh, 998 kroner
 • Bergen - Gran Canaria, 998 kroner
 • Bergen - Sharm El Sheikh, 1.098 kroner
 • Oslo - Madeira, 1.495 kroner
 • Se prisene:Ukens reisekupp

  Juleferie på stranda?

  Rundt 35.000 nordmenn foretrekker nå å reise med charterselskap til Syden i jula. Charterselskapene melder om at det begynner å bli utsolgt, men det finnes fortsatt plasser igjen blant annet til Hurghada, Lanzarote, Mallorca og Tenerife.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer