Haute couture hotell

For å stagge behovet for den helt ultimate designeropplevelsen dukker det stadig opp nye hoteller der kjente klesdesignere har hatt mer eller mindre kontroll. Nå designer også juveléren Bvlgari hoteller - det første åpner i Milano i midten av mai. Vi har tatt en smugtitt.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke så lenge siden det var kun noen utvalgte få motehus som lanserte interiørkolleksjoner i tillegg til sine kleskolleksjoner. Nå kan du sove i Nicole Farhi sengetøy, sitte i en sofa trukket i Mulberry stoff, spise fra Versace tallerkener, drikke fra Ralph Lauren glass og sitte i en Armani sofa.

Ralph Lauren på Miami Beach, Versace på Australias Gullkyst, Salvatore Ferragamo i Firenze og Mulberry på den engelske landsbygda. Hva mer kan luksusturisten ønske seg?

Overdådig luksus

Den italienske juveléren Bvlgari har, i samarbeid med Ritz-Carlton gruppen, startet hotellkjeden Bvlgary Hotels & Resorts. Luksus, luksus og atter luksus er et gjennomgående tema, og i midten av mai åpner det første av Bvlgaris 5-stjerners luksushoteller i Milano. Andre stikkord er sedvanlige moderne design og komfort.

Bvlgari Hotel i Milano er en ren hyllest til luksusen, og er naturligvis plassert i et av byens mest fasjonable områder på Via Privata Fratelli Gabba. Bor du her er du bare få minutter unna eksklusive motegater - Via Montenapoleone og Via della Spiga - den botaniske hagen og la Scala teateret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer