Havanna: La dansebeina vise vei

Er Havanna det perfekte reisemål for deg som vil utvikle danseferdighetene? Ikke usannsynlig...

Sol og Gus tar en liten oppvisning.
Sol og Gus tar en liten oppvisning. Vis mer
Publisert

Havanna må være det geniale feriested for deg som spirer til å bli en god profesjonell danser. Hvis du virkelig vil lære salsa, cha-cha-cha eller en annen dans som har utspring i Karibien, og samtidig ha ferie på et eksotisk og virkelig annerledes sted, så må Havanna være tingen! Her har du muligheten til å oppleve spennende dager fylt av karibisk atmosfære og danseglade mennesker.

To uker med proffene

Hos Sol Abreu Martinez i Zuleta 658 (ligger like ved brannstasjonen i gamle Havanna) kan du få 2-ukers dansekurs til ca. 50 dollar dagen. Sol og hennes likesinnede er profesjonelle dansere som titt og ofte er å se på cubansk TV. Sol kurset meg i salsa tidligere i uken. I dag møtte jeg henne igjen for å høre hvordan man kan få plass på skolen.

Sol

Kanskje er det tanken på mine svært så 8970 TARGET="_top">famlende trinn for noen dager siden? I alle fall trekker Sol på smilebåndet når jeg kommer tilbake. Sol forteller ivrig at hun er 27 år og at hun har danset siden hun var fem år gammel. De siste fem årene har hun danset profesjonelt. Hun har bodd i Havanna hele sitt liv, faktisk har hun aldri vært utenfor provinsen Havanna. Hun har aldri hatt råd! Ferie kan hun ikke ta, det er nemlig ikke lønnet. Og Sol kan knapt tro at hun skal få bildet av seg publisert på Internett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer