Heathrow og Charles de Gaulle er verste flyplasser

14.500 passasjerer som reiser mye har talt.

Heathrow er verdens verste flyplass, skal vi tro 14.500 reisevante passasjerer.Her fra terminal 3. Foto: Tom Murphy VII
Heathrow er verdens verste flyplass, skal vi tro 14.500 reisevante passasjerer.Her fra terminal 3. Foto: Tom Murphy VII Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De 14.500 er medlemmer av Priority Pass, og har gjennomsnittlig hatt 17 flyreiser hver i løpet av siste år, og kommer fra 160 land. De har altså sett en del av verdens flyplasser, og dømmer Heathrow i London og Charles de Gaulle i Paris nord og ned.

Det er ikke første gang Priority Pass gjennomfører denne type undersøkelse, og det er heller ikke første gang Heathrow kommer dårligst ut. Det gjorde Londons hovedflyplass også i fjor, samme året som den splitter nye Terminal 5 åpnet.

Terminal 5 er riktignok lekker, og butikkutvalget bra, men i innkjøringsfasen var det store problemer med forsinkelser og rot med bagasjelevering. Disse problemene er mer eller mindre løst, men til tider kan sikkerhetskøene være forferdelig lange på denne flyplassen.

Charles de Gaulle får bare litt bedre skussmål enn Heathrow, og havner dermed nest nederst på listen. Alle som har vært på Charles de Gaulle vet at denne flyplassen ikke akkurat er hæla i taket. Her er det lite utvalg av kafeer og restauranter, og ganske kjipe venteområder. Da holder i hvert fall denne journalisten en knapp på Heathrow, som har mer spennende utvalg av både butikker og matbiter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer