Heftig ballhelg på Europas beste gress

Volvo Masters Andalucia står for døren. Svensken Frederik Jacobson skal forsvare fjorårets tittel fra i dag og frem til 31. oktober på det legendariske golfanlegget Valderrama.Tekst og bilder: Vibeke Montero/Photito.com

Publisert
Sist oppdatert

Billettene selges for seksti euro for et weekendpass, og sjansene er gode for et kombinert sol- og golfopphold på Spanias absolutte sydspiss. Valderrama ligger bare tjue minutters kjøring fra Gibraltar, eller knappe halvannen time fra Malaga.

Som arrangørene selv lover, så er Volvo Masters Andalucia flaggskipbegivenheten på den europeiske golfkalenderen. Europas topp seksti spillere skal konkurrere om den prestisjetunge tittelen Årets Europeiske Golfspiller i tillegg til førstepremien på fem millioner kroner. Banen er den utfordrende Valderrama som har opprettholdt sin ranking som fastlandseuropas beste siden 1989.

 • Se bilder fra området her.
 • Anbefales med og uten turnering

  Et opphold på fasjonable NH Almenara like i nærheten av banen anbefales! Her kan ømme tilskuerrygger gnikkes tilbake til liv igjen på hotellets state of the art-spa som ble titulert "Most Excellent European Spa Hotel 2004" av Condé Nast- publikasjonene. Et dobbeltrom under golfturneringen koster 185 € per natt.

  NH Almenara Hotel – telefon +34 956 582 000.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer