Heia Norge!

Sommerbilder med natur som motiv er en vinner, og vi lar oss tydeligvis først og fremst inspirere av den fargesterke nordiske sommeren.

Benedikte Pettersen har tatt ukens vinnerbilde. Foto: Benedikte Pettersen
Benedikte Pettersen har tatt ukens vinnerbilde. Foto: Benedikte Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Naturstemning var stikkord for denne runden. Og hva gjelder fotogen natur er det få land som slår Norge ser det ut til. For her har det drøsset inn med norske blinkskudd av diverse slag: Dramatisk natur og dramatisk lys fenger hobbyfotografer over hele landet, men også fargesterke makrobilder der vi får nærkontakt med de små detaljene er spennende.

Er du ikke med blant vinnerne? Det er fortsatt fire runder og en hel sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke har vi åpen runde der vi kikker etter sommerbilder og feriestemning, så vil vi gjerne ha mennesker i fokus til uken etter der igjen.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde - dyreliv er et hett stikkord.
 • Få med deg det VÅTE vinnerbildet fra første temarunde.
 • Andre åpne runde ga oss vann i munnen - her ser du bildene.
 • Ukens vinner

  Denne ukens vinnerbilde er fotografert av Benedikte Pettersen. Vi legger vår elsk på denne løvetannenga, og bildet heves av den dansende jenta og en god komposisjon. Her er det naturen som setter stemningen, og mennesket som gir spenningen i bildet. Det er som om vi går tilbake til barndommens herlige sommerferier da det alltid var sol og strålende vær ...

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer