Heiskort med plassgaranti

Svenske Funäsdalsfjällen sier nei til overfylte skibakker. Blir det trangere om plassen i bakken enn de lover, får du penger tilbake.

Foto: Funäsdalsfjällen
Foto: Funäsdalsfjällen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Garantien er ny av året, og svenskene kaller det opplevelsesgaranti. Når du kjøper et heiskort til full pris i skianlegget, garanteres du at det ikke skal være flere enn 13 skiløpere per bakkeareal som tilsvarer en fotballbane - det vil si aldri flere enn 13 skiløpere per 7.500 kvadratmeter. Dersom anlegget ikke greier å holde dette løftet, loves du halve heiskortprisen tilbake.

Du må imidlertid selv være våken og følge med dersom du ønsker å benytte deg av denne "penger tilbake-garantien". Opplysninger om antallet skiløpere som har løst heiskort den aktuelle dagen, meldes på tavler plassert i heisområdet. Dersom antallet skiløpere overskrider det garanterte maksimumsantallet i bakken, må du selv henvende deg i billettluken for å få refundert pengene.

Men dersom du velger Funäsdalsfjällen som din alpindestinasjon med det for minne at du satser på å kjøre ski til halv pris, bør du kanskje vurdere om igjen;

- Vi tror ikke at det kommer til å inntreffe, men visse dager kan det selvsagt skje. Dette kan være rundt påske, vinterferien eller jul, sier Anders Blomquist i Funäsdalsfjällen. Men vi har store løypeområder med god plass, og det er det vi vil tydeliggjøre med denne garantien, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer