Heite jern på Daytona Beach

FESTIVAL: På med skinnbuksene; det er klart for fire dager med lidenskapelig MC-interesse under årets Biketoberfest i Daytona Beach, Florida.

Publisert
Sist oppdatert

Daytona Beach er kjent for sitt MC-miljø og over gjennomsnittet MC-interesse. Det er hit sykkelbyggerne fra reality-serien "American Chopper" på Discovery Channel drar for å vise fram sine nyskapninger, og det er altså her det arrangeres MC-festival 21. til 24. oktober.

Biketoberfest er en etterhvert årlig festival for MC-interesserte, som arrangeres for 12. år på rad. Hit strømmer mellom 60.000 og 75.000 amerikanere og europeere for å delta i det som arrangøren lover er en spennende festival for hele familien.

Næring til interesser, ører og mage

Festivalen, som opprinnelig startet som et stunt fra turistkontoret i området for å trekke folk dit også utenfor sesongen, hadde sin spede begynnelse i 1992. Suksessrikt som det første arrangementet ble, har det vokst til en årlig happening. I år kan arrangørene by på utstillinger og løp med årgangssykler, her blir det mat og musikk og muligheten til å prøvekjøre nyhetene fra sykkelprodusenter som Honda og Harley-Davidson.

Ikke interessert i brummende muskler, men har en bedre halvdel som er det? Da skal du vite at Daytona Beach regnes som en av verdens beste strender, i alle fall ifølge flere uavhengige kåringer; en av dem kan du studere nærmere her. Området regnes også som et av verdens beste partysteder, så her er det bare å smøre på seg brunkremen og feste med!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer