Heite priskupp til varmen

I uken før og etter påsken vrimler det av saftige reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert

I DinSide Reise ukentlige prisovervåkingsrapporter finner du markedets beste reisepriser. Denne uken er intet unntak: Etter å ha pløyd aviser, Internett og restplassmarkedene kommer vi opp med 30 reiser det lukter priskupp av. Vil du selv følge med på tilbudene, finner du flere hundre lavprisreiser på Din Side Reises restplassoversikt. Vil du sikre deg reisen, er det lurt å være tidlig ute: Med DinSides SMS-restplassvarsling får du beskjed med en gang en restplass er lagt ut på markedet.

Svensk flesk

Det er i Sverige vi finner de beste reiseprisene. I denne ukens rapport starter prisene på 1.095 til Roma og ender på 3.995 svenske kroner for flyreise til Phuket. Omregnet i norske kroner utgjør dette henholdsvis 959 og 3.499 norske kroner. Istanbul, Poros og Barcelona er noen av de andre destinasjoner på den svenske reisemenyen.

Ukens beste svenskekupp.

Eksotiske overraskelser

Karibia, Afrika og Asia – vi har funnet frem tilbud til destinasjonene langt vekk til samme pris - og lavere - enn en ordinær pakkereise til Mallorca. Enkelte av tilbudene inkluderer ikke hotell, men prisnivået i disse områdene gjør at en likevel kommer greit fra det økonomisk. Priseksempler: Tunisia til 2.795 eller Mexico til 4.995 kr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer