Hele verden på sølvfat

Her presenterer vi små og store nyheter fra årets reisemesse.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Med 60 land og mer enn 1.000 utstillere som oversvømmes av tusenvis av besøkende, er det fort gjort å overse godbiter for reiselysten. Vi hjelper deg med vårt utvalg av spennende nyheter og tips fra årets reiselivsmesse. Utvalget finner du nedenfor, og nye saker blir løpende publisert i løpet av fredag.

Tips for nær og fjern

Både norske og utenlandske aktører ønsker å få akkurat deg til å bruke feriedager og feriepenger på sine tilbud. Om actionfylte langferier er mest fristende, er det mange om beinet. Om fjerne ferieboliger lokker, får du tipsene her. Spennende nyheter fra Skandinavia vil du også finne, fra gærne islendere til våte fornøyelsesaktiviteter.

Av land med egne stands kan du finne så langveisfarende deltakere som Namibia og Ghana, til nære reisemål i Norge og Skandinavia. Klikk på lenkene til høyre for nytt fra reiselivsmessa.

  • Mer om når og hvor du kan besøke messa finner du her.
  • Verktøy for reiselyst

    Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer