Helse på nett

Aldri er sykdom og skader så uvelkomne som når du er på reise.

Få ting er så irriterende som å bli syk eller skadd på reise.
Få ting er så irriterende som å bli syk eller skadd på reise. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan forebygger du diaré, hva gjør du om du rammes av høydesyke, og hvor stor helserisiko medfører det å reise til for eksempel Afghanistan?

Her finner du steder på nettet hvor du kan forberede deg til god helse på reisen.

Norske nettsteder

Reiseklinikkener en klinikk for reisemedisin beliggende i Oslo. På klinikkens hjemmeside finner du korte beskrivelser av de vanligste reiserelaterte sykdommene, samt en guide til hvor du trenger hva av vaksiner.

Lommelegenhar en egen side for reisemedisin. Her finner du artikler relatert til reiseplager, og en spør-svar spalte i regi av dr. Hasle, som driver Reiseklinikken nevnt ovenfor.

Doktoronline.nohar noe stoff om reisemedisin, både gode råd, fakta og svar på spørsmål fra leger. Noe vanskeligere å navigere i, enn Lommelegen. Diskusjonsgrupper for leserne.

Nettdoktorer stedet å gå for skireisende: Her er en egen side dedikert til skiskader og forbygging av slike kvestelser. De har også en egen side om reisemedisin, med faktainformasjon om vaksiner og sykdommer, samt artikler - og til og med oppskrifter fra middelhavslandene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer