Helt Bond?

I dag, 16. oktober, åpner utstillingen Bond, James Bond på vitenskapsmuseet i London. Her vil du kunne beundre de fantastiske Bond-bilene, de kjente gjenstandene og de fantastisk kule gadgetsene fra filmene.

Foto: British Tourist Authority Foto: Foto: British Tourist Authority
Foto: British Tourist Authority Foto: Foto: British Tourist Authority Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utstillingen kommer i anledning 40-års jubileet til James Bond-filmene. Den nyeste Bond-filmen, Die Another Day er også på trappene – med premiere i Storbritannia 20. november. Og som ikke det er nok runde tall, så blir det til neste år 50 år siden den aller første Bond-boken, Casino Royale, ble lansert.

Utstillingen

Utstillingen er den mest omfattende samling av originale 007-objekter, bilder, konsepttegninger, kostymer og annet som noen sinne er samlet. Før du entrer utstillingen, blir du registrert og får fullmakter som hemmelig agent, og agentkortet vil åpne stengte dører for deg på din vandring gjennom utstillingen. Her vil du få se alt fra geniale gadgets til Rosa Klebbs springkniv-sko og Oddjobs bowlerhatt. Underveis settes du selvsagt i stemning med kjære filmklipp og kjent musikk fra filmene.

Tid & sted

Utstillingen kan beundres på vitenskapsmuseet i London i tidsrommet 16. oktober 2002 til 27. april 2003. Adresse: The Science Museum, Exhobition Road, South Kensington, London. Tlf: +44 (0)870 870 4771Åpningstider: Man-søn, 1000-1800Priser: £8,95 for voksne (105 NOK), og £6,95 for barn (82 NOK).Museets nettside

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer