Helt ekstremt i Voss

Ekstremsportveko er i gang. Se hva som skjer når!

Publisert
Sist oppdatert

For tiende år på rad blir det fart og spenning i Voss. Ekstremsportveko er i gang, og spenningssøkende naturelskere fra hele Norge og verden forøvrig kommer til Voss for å få adrenalinkick.

Her skal det hoppes i strikk, sveves i fallskjerm, padles i fossefall og kites i vindkastene, for å nevne noe.

Festivalen åpnet sist søndag, og siste fallskjermhopp gjøres lørdag 30. juni. DinSide var i Voss under åpningshelgen, og fikk med en aldri så liten sankthansfeiring med felemusikk og gamaldans på kjøpet.

>>BILDER fra Voss

Du trenger ikke være helt ekstrem for å dra til Voss under Ekstremsportveko. Her har alle som har litt bein i nesa muligheten til å teste grensene sine. Det kan gjøres i tandemfallskjermhopp, rafting i elva, kajakkpadling, terrengsykling, hesteridning og mye mer. Sjekk ut mulighetene og se bilder av ekstremsportutøverne på Ekstremsportvekos hjemmeside.

Og Ekstremsportveko er mer enn bare sport og action. Det er også en festival med konserter og underholdning. I år skal blant annet Mira Craig og Beenie Man ha konserter, i selskap med en rekke andre band fra inn og utland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer