Helt rått i London

I London er japansk mat populært som aldri før. Det japanske kjøkken har opplevd en renessanse ingen skulle trodd. Det spretter opp med japanske restauranter og sushi-barer i hver eneste bydel med respekt for seg selv, og med så mange forskjellige restauranter kan det være lett å gå seg vill. DinSide tar deg med på tre av dem.

Publisert
Sist oppdatert
Full fart i svingene: Samlebåndsushi er populært i London. Foto: Yo! Sushi
Full fart i svingene: Samlebåndsushi er populært i London. Foto: Yo! Sushi Vis mer


Yo! Sushi er en relativt ny kjede av sushi-restauranter som serverer sushi på samlebånd. Det er enkelt, godt og, ikke minst, relativt billig. Her kan du spise deg mett for rundt hundrelappen.

Benihani er en kjent teppanyaki-restaurant, der kokkens sjonglering med mat og kjøkkenkniver står for en stor del av opplevelsen.

Som adressen antyder, er prisene ganske stive, men alle gourmeter, hedonister og livsnytere anbefales å ta turen til Zuma i fasjonable Knightsbridge.

Sparetips: Regningen på begge de to siste restaurantene kan kanskje bli litt stiv. Kjekt er det da å vite at den samme maten serveres til sterkt reduserte priser rundt lunchtider. Det er også lettere å få bestilt bord til lunch, da enkelte London-restauranter kan være oppbestilt flere uker i forveien.

  • Mer om London
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer