Flyreise

- Helt Texas

Slik gikk det da Hogne Høstmælingen og familien skulle hjem fra USA.

FAMILIETUR MED FORVIKLINGER: Det gikk ikke helt etter planen for Hogne, Simen, Heidi, Jesper og Oskar Høstmælingen på turen til og fra Texas. Foto: Privat
FAMILIETUR MED FORVIKLINGER: Det gikk ikke helt etter planen for Hogne, Simen, Heidi, Jesper og Oskar Høstmælingen på turen til og fra Texas. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2022 var sommeren da reiselivsbransjen trodde at alt skulle være tilbake til «normalen» slik vi kjenner den fra før pandemien.

Slik har det definitivt ikke blitt. Historiene om reisetrøbbel og kaos strømmer inn. Og selv for reisevante folk kan det å reise utenlands by på reale overraskelser og utfordringer.

Slik det ble også for Hogne Høstmælingen og familien fra Lillehammer. Familien hadde i månedsvis planlagt reisen til Texas for å besøke vertsfamilien til sønnen Jesper som har vært utvekslingsstudent i den amerikanske staten.

Fryktet kansellering

Turen ble bestilt allerede i fjor og skulle gå med flyselskapet KLM fra Oslo og via Schiphol i Amsterdam. Men flyplassen har vært rammet av storkaos i flere uker, og KLM har kansellert et meget stort antall flyreiser til og fra Amsterdam.

Hogne Høstmælingen var ikke overrasket da han fikk SMS og e-post med beskjed om at turen var kansellert - to dager før avreise. Og KLM hadde ingen alternative flyvninger å by på.

Prisen gikk i været

Gjennom blant annet jobben som direktør i Hunderfossen Eventyrpark er Høstmælingen blitt reisevant, og ikke ukjent med å finne alternative reisemåter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer