Norwegian

Hemmelig lansering

Dette er Norwegians nye lokkemiddel i kampen mot SAS.

BONUSPROGRAM: Slik skal Norwegian kapre flere kunder fra SAS. Det kan komme endringer etter at denne skissen er laget.
BONUSPROGRAM: Slik skal Norwegian kapre flere kunder fra SAS. Det kan komme endringer etter at denne skissen er laget. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved hjelp av et foreløpig hemmelig program skal Norwegian for alvor ta opp kampen mot «storebror» SAS.

Først i neste uke vil Norwegian-kunder bli informert om det foreløpig navnløse prosjektet som skal kapre flere lojale kunder.

FORSVINNER: En god del bagasje forsvinner eller kommer forsinket frem etter flyreiser. Derfor kan det være lurt å gjøre dette før du sender bagasjen! Video: Storyblocks / Embla Hjort-Larsen. Vis mer

Så langt har SAS og Widerøe sine passasjerer kunne samle bonuspoeng og bonusreiser som har gitt muligheter til fast track, ekstra rabatter, adgang i lounger over hele verden, mer bagasje, gratis setereservasjon

Norwegians passasjerer har fått bonuspoeng, såkalte CashPoints, samt seteserservasjon, gratis bagasje og ekstrapoeng når man har flydd et visst antall ganger i løpet av året.

Nytt bonusprogram

I løpet av våret ruller Norwegian ut sitt bonusprogram som selskapet hadde planlagt å holde hemmelig fram til 27. februar.

DinSide kan i dag avsløre en rekke detaljer.

Norwegian introduserer et nytt nivå for de som flyr aller mest. Det betyr at de som flyr med Norwegian 32 eller flere ganger i året får noen ekstra fordeler.

I SAS sitt Eurobonusprogram må man, hvis man teller turer, ha 45 flyreiser for å få gullstatus og 90 reiser for diamantstatus. Man kan også få høyere status ved å sanke bonuspoeng for dyre billetter og lange reiser.

Ingen utløpsdato

Norwegiankunder som har mer enn 32 turer i året vil for eksempel kunne få prioritert ombordstigning, og deres CashPoints får ikke en utløpsdato.

Navnet på dette «nivået» er enda ikke kunngjort - ikke engang for de ansatte i Norwegian.

Norwegian bekrefter overfor DinSide at de introduserer dette som et resultat av at selskapet det siste året har fått stadig flere forretningsreisende.

Ikke gullkort

Norwegian ønsker nå å gjøre den travle reisehverdagen mer smidig og komfortabel og å ta opp kampen med SAS på bred basis - ikke bare med lave priser.

Norwegians bonusprogram får ikke gull-, sølv- og bronsenivåer.

STØRRE LOJALITET: Norwegian vil på banen med flere fordeler for å trekke kundene bort fra SAS. Foto: Odd Roar Lange
STØRRE LOJALITET: Norwegian vil på banen med flere fordeler for å trekke kundene bort fra SAS. Foto: Odd Roar Lange Vis mer

Fordeler

I tillegg til det nye «toppnivået» gjøres noen endringer for de av de reisende som har et mer «normalt flymønster».

Disse vil få en ny fordel for hver åttende flyreise i løpet av 12 måneder. Dette gjelder blant annet flere CashPoints for hver reise, setereservasjon og adgang til fast track.

I det nye programmet legger Norwegian også til gratis håndbagasje i kabinen.

Færre poeng

Norwegian vil senker Cash Point-inntjening på de billigste billettene, kjent som LowFare og Flexbilettene.

Mens LowFare+, som Norwegian selger flest av, har samme inntjening som tidligere.

Oppdatert

Artikkelen er oppdatert med denne informasjonen far Norwegian 24. februar kl 14.00:

Reward-medlemmer tjener fortsatt CashPoints hver gang de flyr med Norwegian, foretar et kjøp hos Norwegian Rewards partnere eller bruker Norwegian-kredittkortet sitt. Antall opptjente CashPoints på flyreiser er avhengig av billettypen.

1 % CashPoints på LowFare-billetter

2 % CashPoints på LowFare+-billetter

5 % CashPoints på Flex-billetter

CashPoints kan brukes til å betale helt eller delvis for flybilletter, innsjekket bagasje, setereservasjoner, forhåndsbestilte måltider og mer. Ett CashPoint tilsvarer én norsk krone.

Det finnes ikke begrensninger i antall tilgjengelige seter per flyvning for de som vil benytte seg av sine opptjente CashPoints.

Dette er også kjernen i Norwegian Reward-programmets popularitet og blant hovedgrunnene til at det flere ganger er kåret til Europas beste fordelsprogram.

Endringene i Norwegian Reward gjelder fra og med 28. mars 2023. Mer informasjon om fordelene for de som reiser mest offentliggjøres i løpet av våren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer