Norwegian

Hemmelig lansering

Dette er Norwegians nye lokkemiddel i kampen mot SAS.

BONUSPROGRAM: Slik skal Norwegian kapre flere kunder fra SAS. Det kan komme endringer etter at denne skissen er laget.
BONUSPROGRAM: Slik skal Norwegian kapre flere kunder fra SAS. Det kan komme endringer etter at denne skissen er laget. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved hjelp av et foreløpig hemmelig program skal Norwegian for alvor ta opp kampen mot «storebror» SAS.

Først i neste uke vil Norwegian-kunder bli informert om det foreløpig navnløse prosjektet som skal kapre flere lojale kunder.

Så langt har SAS og Widerøe sine passasjerer kunne samle bonuspoeng og bonusreiser som har gitt muligheter til fast track, ekstra rabatter, adgang i lounger over hele verden, mer bagasje, gratis setereservasjon

Norwegians passasjerer har fått bonuspoeng, såkalte CashPoints, samt seteserservasjon, gratis bagasje og ekstrapoeng når man har flydd et visst antall ganger i løpet av året.

Nytt bonusprogram

I løpet av våret ruller Norwegian ut sitt bonusprogram som selskapet hadde planlagt å holde hemmelig fram til 27. februar.

DinSide kan i dag avsløre en rekke detaljer.

Norwegian introduserer et nytt nivå for de som flyr aller mest. Det betyr at de som flyr med Norwegian 32 eller flere ganger i året får noen ekstra fordeler.

I SAS sitt Eurobonusprogram må man, hvis man teller turer, ha 45 flyreiser for å få gullstatus og 90 reiser for diamantstatus. Man kan også få høyere status ved å sanke bonuspoeng for dyre billetter og lange reiser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.