Hemmelige London-tips

Lyst til å oppleve et annet London? Da bør du få med deg tipsene i denne artikkelen.Av Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Nordmenns favorittstorby er kanskje aller best om høsten. Sjekk vår guide til shopping, sightseeing, mat og uteliv - utenom de mest oppgåtte turisttråkkene.

Hva skjer?

For å få med deg hva som skjer i London akkurat når du er på besøk eller for å finne annen nyttig informasjon bør du kjøpe magasinet Time Out, ”the essential London guide”, eller gå inn på websiden www.timeout.co.uk før du drar. Det er lett å bli overveldet av byen og rote bort hele besøket på å shoppe og tråkke i hælene på andre turister. Hvis du planlegger turen din litt på forhånd kan du få mye mer ut av London.

Se artikkelens bildespesial fra London.

Sjekk våre tips før du reiser:

Spennende shopping (se nedenfor)Londons markederBli nyUt på turUt & spiseUt på byenTransport i LondonHer finner du adresser til stedene omtalt i disse artiklene.

Spennende shopping

De fleste nordmenn drar til London med ett mål for øyet – shopping. Oxford Street eller Covent Garden er de mest kjente shoppingområdene, men selvom det er mange spennede butikker her er de fleste kjedebutikker du finner igjen over alt i England. Det er først når du beveger deg litt vekk fra selve turistssentrum du virkelig kan gjøre et varp og finne noe riktig orginalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer