Hengende hotellseng

Luftigere hotellseng får du ikke ...

Luftig hotellseng på italienske Million Donkey Hotel. Foto: feld72/contractworld.com
Luftig hotellseng på italienske Million Donkey Hotel. Foto: feld72/contractworld.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet over er av sengen på et av hotellrommene på Million Donkey Hotell i den italienske landsbyen Prata Sannita. Her trenger du ikke luftkondisjonering på rommet, de manglende veggene og det fraværende taket skulle kunne bidra til at du får tilstrekkelig luft i panneluggen nattestid.

Du får bare håpe det ikke begynner å regne ...

Hotellene du aldri glemmer

Skinnegående seng

Dersom det skulle begynne å regne, er imidlertid redningen nær. Som du kan se dersom du kikker inn i bildespesialen lenger ned på siden, er sengen festet på skinner - og den kan da bare skyves tilbake inn i huset på skinnene.

Dette er kun ett av flere unike hotellrom på det originale italienske hotellet. Du kan se flere bilder av hele anlegget i bildespesialen.

Binder sammen landsbyen

Million Donkey Hotel er resultatet av et fellesskapsprosjekt konstruert av en gruppe arkitekter og artister med et aktivt engasjement i den lokale landsbybefolkningen. Utfordringen var å gjenskape forbindelsen mellom to deler av landsbyen som var blitt separert av flere tomme bygninger. Resultatet er altså et originalt hotellkompleks bestående av mange ulike hotellrom og områder, som strekker seg over flere forskjellige bygninger og tidligere ruiner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.