Her åpner de «Game of Thrones»-verden

«Game of Thrones» Studio Tour skal åpne i Irland i 2020.

GAME OF THRONES STUDIO-TOUR: Den første offisielle Game of Thrones Studio Tour skal åpne i Nord-Irland i 2020. Foto: HBO
GAME OF THRONES STUDIO-TOUR: Den første offisielle Game of Thrones Studio Tour skal åpne i Nord-Irland i 2020. Foto: HBO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag 14. april slippes den åttende og siste sesongen av den populære HBO-serien «Game of Thrones» - eller 15. april for oss i Norge.

Fantasiserien har blitt en av HBOs mest suksessfulle serier, og har milloner av fans verden over.

Serien er filmet mange steder, blant annet i Spania, Kroatia, Island og Nord-Irland - og ifølge turistkontorene på mange av disse stedene opplever de stor interesse fra «Game of Thrones»-fans på reise for å se innspillingssteder.

Nå lanseres imidlertid den første offisielle «Game of Thrones» Studio Tour, i Banbridge i Nord-Irland.

Westeros og Essos

Besøkssenteret skal lages som Westeros og Essos verden - som for uinnvidde er kongeriker i «Game of Thrones»-verdenen. Opplevelsessenteret skal etableres i Linen Mill Studios, som er brukt som innspillingssted for mange viktige scener gjennom hele serien.

Her vil fans få se autentiske filmsett, kostymer og rekvisitter fra alle sesonger av den populære serien, inkludert den åttende sesongen som er sluppet i dag.

Linen Mill Studios bygger og designer den nye 110.000 kvadratmeter interaktive opplevelsen i samarbeid med HBO Licensing & Retail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer