Her blir det knallhelg på ski

Masse nysnø denne uken har gjort skiforholdene gode ved flere skianlegg. Se hvor helgen blir best.

Publisert
Sist oppdatert

Det har snødd godt over skianleggene i januar, og det betyr at nesten alle skisentrene i landet har bra med snø. Også denne uken har det snødd en del, og dermed burde det være gode muligheter for en skihelg for alle som ønsker seg det.

Skiinfo.no melder om at tre skianlegg har over tre meter med snø, og Røldal har hele 370 centimeter snø i terrenget på toppstasjonen.

I Hemsedal ble den gamle snørekorden for januar slått med to millimeter. Det dalte ned 131,4 millimeter, og dermed ble den 32 år gamle rekorden slått.

Dermed har daglig leder ved Hemsedal Alpinsenter, Trond Østby, lovet Skiinfo.no gode forhold helt til sesongaslutt 4. mai. I terrenget er snøen nå opp mot 190 centimeter dyp.

Hemsedals herlige hemmeligneter

Også Trysil opplever gode dager, og melder om de beste forholdene de har hatt på 20 år. I januar 1988 lå det 220 centimeter snø i terrenget.

– Nå er vi på god vei dit, sier driftssjef Jan Linstad i Trysilfjellet Alpin AS til Skiinfo,no.

- Dette tyder på at sesongen blir lang i Trysil i år, sier han. Den siste uka har det kommet hele 40 cm nysnø, og til helgen meldes det om sol og pent vær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer